fbpx

KAN

Exklusiva toalettsitsar från Kandre

0
Your Cart
0

Hög kvalité genom hela tillverkningsprocessen

I fabriken i Orsa tillverkar vi toalettsitsar av FSC®-certifierad furu från skogarna i Dalarna. Kärnan av trä gör sitsarna unika, rejäla och hållbara. De är sedan lackade med ett slitstarkt högblankt eller matt lack som gör att KAN-sitsen håller år efter år.

Från råvara till färdig sits

Råvaran består av träfiber från en lokal leverantör. Träfibern utgör stommen tillsammans med lim. Sitsen får sedan ett överdrag av glasfiberarmerad polyester som gör sitsen mycket stabil och stark. Stommen lackeras därefter i polyuretanlack som ger KAN-sitsen dess högblanka och reptåliga ytfinish.

Det slutliga steget är kvalitetskontrollen där sitsarna granskas, för att vidare erhålla den slutgiltiga kvalitetsstämpeln i form av ett KAN-sigill som återfinns under sitsarna. Köp en KAN-toalettsits direkt från vår webbutik.

Ansvarsfullt skogsbruk

Vi på Kandre är stolta över vår FSC-certifiering. Vi har en CoC-certifiering (Chain of Custody) på vår råvara kutterspån. Vår produkt tillverkas och behandlas enligt Forest Stewardship Councils regelverk och standard.

FSC verkar för ett miljöanpassat, socialt ansvarstagande och ekonomiskt livskraftigt bruk av världens skogar. FSC-märket gör att du som konsument kan välja varor av trä som kommer från ett skogsbruk som tar hänsyn till människor och miljö. Våra produkter innehåller trä från skog som brukats enligt FSC:s regler och skogsbruket är FSC-certifierat.

Läs mer om Kandres FSC-certifiering här.

Träfiber från lokal leverantör
KAN FSC-certifiering
Ansvarsfullt skogsbruk