KAN

Exklusiva toalettsitsar från Kandre

0
Your Cart
0

Integritetspolicy

AB Kandre International (vi eller oss), organisationsnummer 559017-9411.

AB Kandre International värnar om din personliga integritet och vill att du ska känna dig trygg när du handlar hos
oss. Med denna policy vill vi informera dig om varför vi behandlar personuppgifter, vad vi använder dem till, hur länge vi sparar dem och vad vi gör för att skydda dem.

När behandlar vi personuppgifter, och vilka ?
Vi behandlar personuppgifter när du genomför ett köp via vår hemsida, eller om du kontakta oss via vårt kontaktformulär på www.kandre.se . De personuppgifter vi behandlar är de du själv anger vid ett köp av på www.kandre.se eller via vårt kontaktformulär.

Personuppgifter som behandlas vid ett köp:
• Förnamn och efternamn
• Adress dit varan ska skickas
• Telefon
• E-post

Personuppgifter som behandlas vid kontakt via vårt kontaktformulär:
• Förnamn och efternamn
• E-post

Vårt ansvar för dina personuppgifter
Vi sparar dina personuppgifter endast så länge som det är nödvändigt för att kunna utföra våra kontraktuella åtaganden gentemot dig och så länge det krävs enligt lagstadgade lagringstider. Personuppgifter som krävs för bokföring sparas i enlighet med bokföringslagen. All annan personuppgiftsdata raderas 24 månader efter din sista kontakt med oss.

Tredjepartsleverantörer
Vi använder oss av Swish, Klarna och PayPal som betaltjänstleverantörer. Du kan läsa mer om deras behandling av personuppgifter på respektive webbsida. Vår webbsida ligger på plattformen WordPress och hanteras av k-art.se

Cookies
Vi använder inte cookies.

Kontaktuppgifter
AB Kandre International, Stormyrgatan 15, 794 34 Orsa
E-post info@kandre.se
Datainspektionen kan du nå här.