fbpx

KAN

Exklusiva toalettsitsar från Kandre

0
Your Cart
0

KAN:s specialare som tål tuffa miljöer

Kandres specialsortiment består av toalettsitsar anpassade för offentlig miljö så som hotell, nattklubbar, köpcentrum och inom vården samt för hemmiljö. Sitsarna är robusta, sitter stabilt på toalettstolen och är utrustade med extra starka infästningsdetaljer.

KAN SPECIALSORTIMENT

Toalettsitsarna ur specialsortimentet går att få i olika höjder och lämpar sig mycket bra på platser där kravet på säkerhet bedöms stort. Sitsarna passar även i hemmiljö då förstärkningarna sitter under sitsen. Det gör att designen inte påverkas oavsett val av produkt.

Toalettsitsarna går att få i alla färger ur det ordinarie sortimentet eller i valfri NCS-kulör.

  • Passar de flesta WC-stolar
  • Ställbara beslag
  • Kärna av formpressad trä, FSC-certifierad
  • Hygienisk, lätt att rengöra

KAN 3001 PUBLIC
Perfekt för offentliga miljöer så som sjukhus, boenden, skolor och kundtoaletter. Fästena är ställbara i både djupled och sidled, vilket gör att sitsen sitter mycket stabilt på WC-stolen. Finns med samt utan lock och passar de flesta WC-stolar.

Kan 2001 PUBLIC
Likadan som KAN 3001 PUBLIC, men med skillnaden att sitsen är ställbar enbart i sidled.

KAN 3001 SAFE
Med extra starka infästningsdetaljer. Ringen har stora anliggningsbuffertar med stödring som gör att sitsen sitter mycket stabilt. Fästen och stödringar är ställbara i både sidled och djupled och passar de flesta WC-stolar. Sitthöjden ökar med fyra centimeter, vilket ger en bekväm sitthöjd. En toalettsits perfekt för alla miljöer där det är extra viktigt att sitsen sitter stabilt. Passar även perfekt i hemmamiljö.

KAN 3001 SAFE EXCLUSIVE
Vår sits i Exclusive-serien är likadan som KAN 3001 SAFE, men den är utrustad med mjukstängningsfunktion, vilket gör att lock och ring sakta sjunker ned mot WC-stolen. Eliminerar risk för klämskador.